Een grote nieuwe stap in mijn leven

Stoppen met bijna alles.


Soms krijg ik wel eens een visioen, een hersenspinsel, een droombeeld, hoe je het maar noemen wilt. En in het verleden wist ik niet altijd wat ik daarmee aan moest, nu wel. Nu weet ik dat ik daar naar moet luisteren.


Vorige week kreeg ik weer een visioen, waarin mij heel duidelijk werd uitgelegd dat ik moest stoppen met bijna alles. Stoppen met mijn nieuwe bedrijf https://www.pinkwaves.nl/

Stoppen met mijn EM BV Stoppen met social media

Wow, die zag ik even niet aankomen.

Ik had al maandenlang al mijn energie, tijd en geld in PinkWaves gestopt, de basis stond eindelijk en het zou zich nu juist terug gaan verdienen. Om hier opeens mee te stoppen vond ik nogal wat. Met social media stoppen vond ik niet zo erg, ik zat alleen soms nog op insta, maar ook steeds minder. Maar stoppen met mijn BV vond ik ook wel heftig, want dat was toch aan best veel dingen gekoppeld.


Maar ik kreeg niet alleen door waar ik mee moest stoppen, ik kreeg ook door wat ik juist wel moet gaan doen.Ik moet veel meer in het nu zijn. Ik moet gaan observeren.

Ik moet mijn hoofd leegmaken.


Dit klinkt misschien wel heel relaxed en lekker, maar voor mij zal dit denk de grootste uitdaging in mijn leven worden.

Vanaf mijn 16e ben ik altijd aan het werk geweest en vanaf mijn 22e altijd aan het ondernemen geweest. Altijd in de actie stand, altijd doorgaan, altijd alle uitdagingen trotseren. En wat vind ik dat leuk en wat hou ik daar van.


Maar nu dus even geen nieuwe uitdagingen aangaan, geen nieuwe ideeën uitwerken, geen energie in nieuwe projecten stoppen.


Alleen maar zijn. Alleen maar observeren. Alleen maar genieten.


Natuurlijk heb ik nog https://www.creativecosmetics.nl/, daar blijf ik natuurlijk wel voor werken.

Het gaat echt om alles wat ik ernaast doe. Alle uren dat ik juist niet voor CC aan het werk ben. Mijn ondernemersgeest moet tot rust komen, want bij alles wat ik doe en zie krijg ik ideeën.

Of ik nu een schilderij of een foto aan het maken ben, of dat ik gevraagd word om ondernemers te helpen, of dat ik zie dat er dingen missen, zoals een platform als PinkWaves, de ideeën blijven altijd maar komen. Tot nu.


Nu blijf ik nog steeds alles doen wat ik leuk vind, maar ik hoef er niks mee te doen. Klinkt niet logisch dit hè, ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel, haha.


PinkWaves mocht ik opzetten, maar ik hoef het niet voort te zetten. Dat gaat Josje nu doen. Zij gaat met minstens net zoveel energie verder met PinkWaves. Soms moet ik wel mijn ei kwijt, maar dat doe ik dus niet meer op social media vanaf nu, maar gewoon lekker vanaf mijn website. Dit is het enige kanaal dat ik blijf updaten. Een kanaal zonder inkomsten, dat dan weer wel ;-)Liefs Elma