Elma Maaskant | Color Manifestor

Bedankt

Mijn e-book is - as we speak - naar je onderweg. Voordat je wegklikt heb ik nog wat leuks voor je. Bekijk daarom hieronder snel mijn video: 
 

Echt te gek Elma ... Een kleurrijke Masterclass van €49,95 voor maar €16,00

Take the First steps to Colours of Confidence

YES, wat een te gek aanbod

Ontdek

Maak kennis met 10 kleuren die een wonderlijke invloed kunnen hebben op je zelfvertrouwen. Ontdek hoe je deze kleuren bewust kunt inzetten om je dagelijks leven te verrijken en je zelfvertrouwen een boost te geven. Met deze krachtige kennis voel je jezelf elke dag sterker en zekerder.

Implementeer

Naast dat je heel veel nieuwe dingen leert over kleur, krijg je natuurlijk ook praktische tips waardoor jij het na de Masterclass direct kunt toepassen. Zo kun jij gelijk aan de slag met kleur en beginnen aan een positieve verandering in je leven. 

 

Affirmaties

30 kleuren affirmaties.
Deze affirmaties geven je een snelle lift in zelfvertrouwen. Het is een eenvoudige en krachtige tool om jezelf te verbeteren.
Deze 30 kleurgebonden affirmaties krijg je bij de Masterclass cadeau!

OMG ... van €49,95 voor €16,--?

Kleur je wereld met vreugde en lef! Durf de grijze tinten achter je te laten en omarm het palet van mogelijkheden dat het leven biedt. Laat je hart dansen op de melodie van kleur en wees niet bang om buiten de lijntjes te stappen. Kies nu voor een leven vol kleur en zie hoe elke dag fleuriger wordt.

LET OP!! Voer bij de couponcode KLEURIG in en jouw korting wordt direct verrekend!

YES ik ga je masterclass volgen Elma