Kunst - Elma Maaskant
16681
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16681,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Abstracte kunst

Zo’n 20 jaar lang heb ik altijd realistisch gewerkt, maar ik merkte dat ik soms ook alleen met kleuren bezig wilde zijn.
Gewoon simpelweg alleen maar kleuren zien en er mee werken. Puur op gevoel.
Dat was het moment dat ik abstracte kunst ging maken.

 

Kleuren geven energie.
Met mijn schilderijen wil ik een stukje kleur en positieve energie meegeven, daarom stop ik al mijn passie en gevoel erin.
Ik zal dan ook nooit een schilderij maken als ik geen positieve energie heb.

Realistische kunst

In klas 2 ontdekte ik dat ik tekenen en schilderen helemaal geweldig vond. En als ik iets geweldig vind, dan ga ik er voor de volle 100% voor. Dus vanaf dat moment was ik altijd aan het tekenen en schilderen.

Ik vond vooral het realistische werk leuk om te doen. Ik kon me helemaal verliezen in alle details. Jaren later leerde ik met krijt werken en werd ik uitgedaagd om minder gedetailleerd te werken. Wat ik dus heel moeilijk vond;-)

Later leerde ik ook werken met de airbrush, wat een gave dingen kun je daar mee doen.
In mijn portfolio zie je een paar van mijn laatste werken.
Een combinatie tussen airbrush, potlood en acrylverf.

Kunst om te dragen

Al jaren liep ik met het idee rond om van mijn schilderijen sjaals te laten maken. Zelf draag ik altijd veel sjaals omdat ze mijn outfit helemaal afmaken. Nu heb ik een aantal kleurrijke schilderijen gemaakt en daar een collectie sjaals van laten maken. Hiermee vrolijk je jezelf en je outfit op.

 

De kwaliteit is super! Het is 100% polyester en de maat is 63 cm bij 180 cm.

 

Droom je leven met je ogen dicht en leef je dromen met je ogen open.