top of page
DSC00096.jpg

Colorful Branding Photoshoot

De fotoshoot die veel verder gaat dan alleen maar mooie beelden. 

Met een mooie foto kun jij jezelf laten zien, maar met sprekende beelden en de juiste kleuren kun jij jouw boodschap helder overbrengen en de ziel raken.

Jouw missie verteld in beeld en kleur

Als ondernemer wil jij een boodschap overbrengen, je wilt jouw visie en missie delen en de juiste klanten bereiken.

Maar wat als jouw woorden niet overeenkomen met jouw kleuren? 

Dan sla je de plank volledig mis.

 

Kleur is een vibratie en achter iedere vibratie schuilt een emotie en een boodschap. Kleur is daardoor onbewust één van de snelste manieren om te communiceren.

 

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken, doe dat met de juiste beelden en kleuren.

Zorg dat het plaatje klopt, voor jou en jouw klanten.

In één keer de kern raken

Met mooie foto’s kun je opvallen en jezelf laten zien, 
maar met beelden die spreken en met de juiste kleuren zorg je dat het plaatje helemaal klopt en zal je direct de kern weten te raken.

Ik kijk niet alleen welke beelden er bij jouw Human Design passen, maar ook met welke kleuren we dat kunnen vertalen en versterken. Zo zorgen we ervoor dat alles helder wordt en trek jij veel sneller en makkelijker jouw ideale klanten aan. 

De beelden en kleuren laten precies zien wie jij bent, waar jij voor staat en wat jouw missie is.

De perfecte beeldbank voor jou

Personal Branding fotografie gaat bij mij verder dan alleen maar mooie en professionele foto’s voor jouw business schieten. 
Ik wil vastleggen wie jij werkelijk bent. Ik wil jouw energie overbrengen op de foto's. 

En om jouw energie en boodschap te versterken kijk ik naar jouw kernwoorden, Human Design en naar welke kleuren bij jouw en jouw business passen.
 

Door te kijken welke foto's en kleuren er exact bij jou passen zal het hele plaatje kloppen. Zo krijg jij een uitgebreide beeldbank waar je eindeloos mee kunt variëren.

Maar het belangrijkste is, jij krijgt een beeldbank die helemaal klopt voor jou.

Fotograferen is mijn passie, ik ben verslaafd aan het licht, kleuren vind ik magisch en vrouwen hebben een grote plek in mijn hart.

Wat een geluk heb ik dat ik dit alles kan combineren tijdens de tofste fotoshoots. 

Het is mijn missie om ondernemende vrouwen op hun mooist en als zichzelf op de foto te zetten. Vol zelfvertrouwen, sterk en kwetsbaar. Vanuit Human Design, van hoofd naar hart en met de juiste kleuren, zodat alles samenkomt en de juiste boodschap uitstraalt. 


Alles is energie; jij, de kleuren, woorden, het licht.

En ik mag van dit alles één betoverend geheel maken. Wow...

_DSC5197.jpg
DSC03218.jpg

Photowalk

Met de Photowalk gaan we heerlijk de natuur in en maken we al kletsend een prachtige serie foto's die jij voor je website en social media kunt gebruiken.
We gaan genieten van de natuur, veel lol hebben en met mooie foto's thuis komen die bij jou en jouw business passen.

Van te voren krijg je van mij tips, een vragenlijst en een E-book met de betekenis van kleuren voor je business, hiermee kun jij je goed voorbereiden op de fotoshoot. 
Je kunt lekker naturel op de foto gaan of zelf je visagie en haarstyling regelen.

Wees gewoon heerlijk jezelf en ik doe de rest.

Colorful You

Deze fotoshoot heb je mij als kleurcoach en fotograaf. We beginnen met een goede voorbereiding zodat jij straks de mooiste foto's hebt met een heldere en duidelijke boodschap. 

 

Tijdens de online kennismaking leer ik jou en jouw missie en visie kennen en kijk ik welke kleuren en foto's het beste kunnen bijdragen aan jouw online zichtbaarheid. En weet jij wat jouw energietype en profiel binnen Human Design is, dan nemen we dat ook mee tijdens de fotoshoot.

Na afloop heb jij een prachtige en uitgebreide beeldbank die helemaal past bij jou en jouw business.

DSC08481_edited.jpg
DSC02292-bewerkt.jpg

Colorful Complete

Met de Colorful Complete fotoshoot heb je mij als kleurcoach, fotograaf en kijk ik met jou mee naar de kleuren en uitstraling van jouw website en social media.

Ook kijk ik naar jouw energietype en profiel, zodat jouw website ook Human Design proof wordt.

Het is belangrijk dat alles klopt; de foto's, jouw energie, de kleuren, de uitstraling, de boodschap die jij overbrengt.

Ik help jou aan jouw mooiste foto's en kijk met een heldere blik naar de kleuren die bij jou en jouw business passen.

Na de fotoshoot hebben we nog een zoom date en kijk ik met jou mee wat je eventueel kunt veranderen of verbeteren aan jouw website en social media met jouw nieuwe foto's en persoonlijke kleuren.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW, reis en parkeervergoeding.

Ilonka Brakman

Soms is er iemand die je vleugels geeft!
Iemand die precies weet wat je nodig hebt als ondernemer om uit te stralen en zelfs verder kan kijken dan dat je zelf vaak ziet. 

Elma is zo iemand!

Elma wist mijn kernwaarden en de kleuren die daarbij passen voor de shoot en ook wat ik nodig had om zowel mijn persoonlijke als mijn bedrijfsmatige kant sprekend in beeld te brengen.

Elma gaat zelfs nog een stap verder omdat ze bekend is met Human Design, dat sprak mij enorm aan. Zij wist precies te benoemen welke uitstraling mijn website nodig heeft vanuit mijn Human Design profiellijnen; 2/4 zodat alles echt bij mij past.

Ik ben diep onder de indruk van de geweldige foto’s, de sprankeling en de rust die ze geeft, de kennis en kunde die ze deelt en de snelle samenwerking en het sparren met haar. Mega, mega dankbaar. Met jarenlange ervaring als fotograaf weet ze écht wat ze doet. 
Ik kan iedereen een fotoshoot met Elma aanraden, ik stuur je in ieder geval met een gerust hart door.