Elma Maaskant | Color Manifestor
 
 

Pure Essence Photo

De fotoshoot die veel verder gaat dan alleen maar mooie beelden. 

Met een mooie foto kun jij jezelf laten zien, maar met sprekende beelden en de juiste kleuren kun jij jouw boodschap helder overbrengen en de ziel raken. 

Een foto is meer dan alleen maar een beeld. Het is jouw verhaal, jouw energie, jouw unieke essentie, allemaal vastgelegd in een klik van de camera. Mijn expertise ligt in het vastleggen van jouw essentie, de pure kern van jou en jouw merk. Maar ik ga verder dan dat. Ik help jou ook de juiste kleuren te vinden die jouw boodschap helder overbrengen en jouw merk versterken.

Ontdek de magie van kleur en pure beelden. Jouw verhaal, jouw stijl.
Laten we samenwerken voor impact!

Jouw missie verteld in beeld en kleur

Als ondernemer wil je jouw boodschap krachtig overbrengen, maar wat als jouw kleuren niet in lijn zijn met jouw woorden?


Kleur is een krachtige vorm van communicatie en de juiste kleurencombinatie kan het verschil maken. Mijn fotoshoots zijn niet alleen een manier om jouw beelden vast te leggen, maar ook om jou te helpen de juiste kleuren te kiezen die jouw boodschap versterken.

Een krachtige eerste indruk is onbetaalbaar en mijn passie is om de kleuren te ontdekken die perfect aansluiten bij jouw kernwaarden. Zo krijg jij prachtige foto's met kleuren die naadloos passen bij jou en jouw onderneming.

In één keer de kern raken

Ik ga op zoek naar de kleuren die jouw boodschap kunnen vertalen en versterken, waardoor alles opeens kristalhelder wordt en je moeiteloos jouw ideale klanten aantrekt. De beelden en kleuren brengen niet alleen jouw identiteit tot leven, maar ze vertellen ook het verhaal van wie je bent, waar je voor staat en wat jou drijft.

Mijn passie? De authentieke jij vastleggen op beeld. Geen stijve poses, alleen maar natuurlijke, spontane foto's die niet alleen jouw merk een boost geven, maar ook jouw innerlijke kracht en zelfvertrouwen naar voren brengen. Dit gaat niet alleen over zakelijke beelden - dit gaat over jou, en dat mag gevierd worden!

Elma is een ontzettende fijne fotograaf. Naast dat ze een echte professional is die prachtige foto's maakt, is ze ook een heel zachtaardig persoon. Ze stelt je onwijs op je gemak, je mag zijn wie je wil zijn en ze neemt alle tijd voor je. En dat zie ik terug in mijn foto's! Toen ik de eerste beelden kreeg te zien was mijn reactie: Wow! Ik sta zo krachtig en zelfverzekerd op beeld. Ik ben onwijs blij met alle mooie foto's. Wat een vakvrouw!

Iboya Endhoven

De perfecte beeldbank voor jou

Mijn missie is om de ware essentie van wie jij bent vast te leggen, te midden van de prachtige natuurlijke omgeving. We trekken eropuit en maken op een ontspannen en gezellige manier de mooiste foto's.

De ontspannen sfeer van onze fotoshoot zal duidelijk zichtbaar zijn in de foto's. Terwijl we samen de tijd nemen om te genieten van de buitenlucht, wordt dat gevoel van rust en plezier vastgelegd in elke foto. Hierdoor krijg jij een uitgebreide beeldbank waarop de pure jij staat, en die je het hele jaar door kunt gebruiken voor al jouw kanalen.

Na de fotoshoot zul je niet alleen professioneel gegroeid zijn, maar ook persoonlijk. Je zult stralen van zelfvertrouwen, bruisen van kracht, en vol energie zitten om met jouw foto's aan de slag te gaan.

Laat de foto's niet alleen jouw verhaal vertellen, maar ook het verhaal van jouw groei, kracht en authenticiteit. Ik leg de authentieke jij vast in prachtige portretten en full body foto's die jouw unieke persoonlijkheid en schoonheid laten stralen. En als je producten hebt, breng die gerust mee voor de shoot.

Fotograferen is mijn passie, ik ben verslaafd aan het licht, kleuren vind ik magisch en vrouwen hebben een grote plek in mijn hart.

Wat een geluk heb ik dat ik dit alles kan combineren tijdens de tofste fotoshoots. 

Alles is energie; jij, de kleuren, jouw woorden, het licht. En ik mag van dit alles één betoverend geheel maken. Wauw...

Het is mijn missie om vrouwen  op hun mooist en als zichzelf op de foto te zetten. Als ervaren fotograaf heb ik al duizenden vrouwen voor mijn lens gehad, wat me een schat aan ervaring heeft opgeleverd. Ik weet precies hoe ik jou op je mooist kan vastleggen, zodat jij straalt op elke foto en ook helemaal jezelf bent.

Bovendien houd ik van eenvoud en geen gedoe. Mijn fotoshoots verlopen altijd soepel en ontspannen. Geen stress over poses of uiterlijk; het gaat allemaal vanzelf en moeiteloos. Jij kunt gewoon jezelf zijn en ik zorg voor de rest ❤️

Soms is er iemand die je vleugels geeft!
Iemand die precies weet wat je nodig hebt als ondernemer om uit te stralen en zelfs verder kan kijken dan dat je zelf vaak ziet. 

Elma is zo iemand!

Elma wist mijn kernwaarden en de kleuren die daarbij passen voor de shoot en ook wat ik nodig had om zowel mijn persoonlijke als mijn bedrijfsmatige kant sprekend in beeld te brengen. 
Elma gaat zelfs nog een stap verder omdat ze bekend is met Human Design, dat sprak mij enorm aan. Zij wist precies te benoemen welke uitstraling mijn website nodig heeft vanuit mijn Human Design profiellijnen; 2/4 zodat alles echt bij mij past.
Ik ben diep onder de indruk van de geweldige foto’s, de sprankeling en de rust die ze geeft, de kennis en kunde die ze deelt en de snelle samenwerking en het sparren met haar. Mega, mega dankbaar. Met jarenlange ervaring als fotograaf weet ze écht wat ze doet. 
Ik kan iedereen een fotoshoot met Elma aanraden, ik stuur je in ieder geval met een gerust hart door. 

Wat levert het op? Alles waar je van gedroomd hebt en meer!

Van een boost in zelfvertrouwen tot de meest adembenemende foto's waar je ongelooflijk trots op zult zijn. Samen creëren we beelden die niet alleen jouw verhaal vertellen, maar ook jouw persoonlijkheid en schoonheid tot leven brengen op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Maar dat is niet alles. Je krijgt ook duidelijkheid over jouw kleurenpalet, iets dat niet alleen waardevol is voor je foto's, maar voor alles wat je doet. Deze kleuren kun je als een rode draad door jouw branding lopen, waardoor alles samenvalt en jouw boodschap nog krachtiger wordt.

Maar het gaat niet alleen om de juiste kleuren en de foto's. Tijdens de fotoshoot ervaar je plezier, voel je de positieve energie en omarm je jouw innerlijke kracht. En dat straalt af op jouw business. Je zult merken dat die positieve vibes zich verspreiden en een impact hebben op alles wat je doet.

Kortom, het is meer dan alleen een fotoshoot. Het is een transformatieve ervaring die jouw zelfvertrouwen een boost geeft, jouw visuele identiteit versterkt en jouw business naar een hoger niveau tilt.

Mooie foto's van jou, puur zoals je bent

 

Dit zijn geen stijve, geforceerde beelden. Het zijn natuurlijke, ongedwongen foto's die niet alleen jouw branding versterken, maar ook de innerlijke kracht en het zelfvertrouwen in jou naar voren brengen.

Bij mij gaat het niet alleen om zakelijke beelden - het gaat erom dat je jezelf viert, gewoon zoals je bent

Na de shoot zul je merken dat je niet alleen professioneel bent gegroeid, maar ook persoonlijk. Je straalt meer zelfvertrouwen uit, voelt je krachtig en hebt een hernieuwde energie om met de foto's aan de slag te gaan.

Jou op je gemak laten voelen is mijn prioriteit. Ik wil dat je je vrij voelt om jezelf te zijn, te genieten van het moment en te stralen voor de camera. Dit doen we al wandelend, op de meest schilderachtige plekken in de natuur.

 
Investering: 475

  • Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je handige tips ter voorbereiding.

  •  Je ontvangt minimaal 45 prachtige foto's, waaronder portretfoto's, full body shots en sfeerbeelden.

  • Snelle levering binnen slechts 1 week na de fotoshoot.

  • Voel je vrij om meerdere kledingsets mee te nemen voor leuke variatie.

  • Begeleiding en aanwijzingen tijdens de fotoshoot.

  • Kleuren analyse die matcht met jouw kernwaarden

  • Jouw foto's allemaal professioneel bewerkt en in HR

 FAQ

 

Wat kost de fotoshoot en komt er nog iets extra's bij?
De investering voor de fotoshoot is 475.
De prijs is exclusief 21% BTW, reis- en parkeervergoeding en als er een geboekte locatie moet worden dan komen die kosten erbij.

Ik ben niet fotogeniek, wat nu?

Geen paniek, jij raakt alleen maar jezelf te zijn en ik loods je overal doorheen. Ik zal jou laten ervaren dat ook jij fotogeniek bent, ik zal het mooiste in jou naar boven halen.
Tijdens de fotoshoot laat ik jou al een paar foto's zien, waardoor jij meer vertrouwen krijgt in jezelf en al tijdens de shoot echt ontspannen en blij kunt zijn.

Waar en wanneer vindt de fotoshoot plaats?
In overleg bepalen we welke locatie het beste verleden is bij jou en jouw branding. Daarna gaan we kijken naar de datum. Ik manifesteer bijna altijd mooi weer ;-) maar mocht het onverhoopt toch regenen dan wijken we uit naar een andere datum.
Met bewolking gaat de shoot wel gewoon door, dat is vaak juist prachtig mooi licht.

Waar vinden de shoots plaats?
In een mooie omgeving in NL.
In de regio Brabant werk ik sowieso, in Noord-Limburg, maar ook vaak in de Randstad. En natuurlijk kan ik ook nog een stuk verder rijden, in overleg komen we er altijd uit.

Hoelang duurt de shoot?
Dat zal variëren tussen de 1,5 en 2,5 uur. Ik werk vooral op gevoel en gezelligheid.

Kleding en Make-up

Denk aan alle vestjes, sjaaltjes, een hoed, ketting, etc. om mee af te wisselen. Met een simpel verschil kun je toch een hele andere uitstraling creëren. 
Een mooie print is leuk, maar zorg ook voor een rustige set voor de afwisseling, 
Doe of regel je zelf de make-up? We fotograferen buiten met daglicht, het beste resultaat krijg je met niet te betrouwbare make-up. 

Props
Denk aan attributen (props) die u kunt meenemen om uw bedrijf te kunnen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan een notitieboekje waarin je altijd schrijft, een boek waar je inspiratie uit haalt, bloemen, je schaar als je kapper bent, minerale stenen of klankschalen als je daar mee werkt, etc. Het is leuk om meerdere te combineren, maar het  is ook leuk om er sfeerfoto's mee te maken die je goed kunt gebruiken voor sociale media.

Wanneer ontvang ik de foto's?
Binnen 1 tot max 2 weken ontvang jij jouw mooie foto's.

Ik heb een andere vraag. 
Top, stuur me een e-mail 
[email protected]
Of DM
https://www.instagram.com/elmamaaskant/

Bekijk hier meer foto's zodat je kunt zien of dit de stijl is die bij jou past.

 

Bekijk hier de foto's