Elma Maaskant | Color Manifestor

Voorstel rondje

Jun 14, 2023

Mijn Kleurrijke reis
Hallo daar! Ik ben Elma, getrouwd met John en 'hondenmoeder' van twee Duitse herders. Als je op zoek bent naar me, zal je me hoogstwaarschijnlijk in de natuur vinden, verloren in alle details, de rijke kleuren en het sprankelende licht om me heen. Als Manifester met een 6/2 profiel sta ik bekend om mijn creativiteit, enthousiasme en diepgewortelde passie voor het verkennen van nieuwe manieren om de wereld om me heen te ervaren en de drang om dit te delen met anderen. Maar wie ben ik echt?

Creativiteit
Ik ben altijd al een creatief geweest. Tekenen, schilderen, bloemschikken, fotografie, interieur - dit zijn slechts enkele van de vormen waarin ik mezelf uitdruk. Ik wil altijd creëren, het liefst iets wat nog niet bestaat.  En met mijn Manifestor energie stroomt mijn hoofd altijd over van ideeën, het wil maar niet stoppen. Erg leuk, vaak handig en soms een tikkie vermoeiend.

Ik hou niet zo van hokjes
Het leven is als een groot, onbeschreven doek en ik geloof er sterk in dat het aan ons is om het te leven te creëren dat bij ons past. Voor mij betekent dit dingen doen op mijn manier. Niet vergelijken met anderen, niet doen wat anderen van mij verwachten en mij niet aanpassen aan het systeem.
Ik volg mijn eigen pad. 

Mijn ondernemerschap
Ik ben al meer dan 20 jaar ondernemer en als ik zeg dat het een enerverende reis is geweest tot nu toe, dan druk ik mij zachtjes uit haha. Ik heb het hele spectrum ervaren - van het runnen van een bloemenwinkel en een fotostudio tot het oprichten van een cosmeticabedrijf. Van producten tot diensten, online en offline en van eenmanszaak naar werken met 25 personeelsleden en ZZP-ers. En van winst tot verlies draaien en de vrijheid en verantwoordelijkheid ervaren. 

Kleur als rode draad door mijn leven.
Kleur heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Of het nu in mijn fotografie, bedrijven, kunst, mijn kleding, of zelfs mijn interieur is, kleur is de rode draad die alles met elkaar verbindt. Kleur is altijd onbewust ongelooflijk belangrijk geweest in mijn leven en de afgelopen jaren mocht ik leren over de psychologie van kleur. Nu is kleur bewust in mijn leven en ben ik ongelooflijk dankbaar dat ik hier anderen mee mag inspireren. 

Mijn filosofie van het leven - Niet zo serieus
Het leven is een avontuur en ik geloof sterk in het omarmen van elk moment met een lach. Te veel mensen nemen het leven te serieus, maken het voor zichzelf zo zwaar en ze vergeten dat er schoonheid en vreugde te vinden is in de kleinste dingen. 

Ik heb zoveel meegemaakt, zoveel geleerd en zoveel ontwikkeld. En zelfs als het soms zwaar of moeilijk is, kan ik toch blijven genieten en voel ik de levenslust door mij heen stromen.
En dat wil niet zeggen dat ik de emoties niet wil ervaren als er dingen tegen zitten, als er verdriet en teleurstelling is. Juist wel. Die emoties ervaren vind ik belangrijk, maar ik kies ervoor om daar niet in te blijven hangen maar altijd het mooie in en om mij heen te blijven zien.

Ik gun jou zoveel kleur, vrijheid en levenslust in je leven!

DOWNLOAD  GRATIS 'DE MAGIE VAN KLEUR'

En ontdek de diepere betekenissen en vibes achter verschillende kleuren en ontvang wekelijks EXTRA kleurige inspiratie. 

Check snel je mailbox!