Elma Maaskant | Color Manifestor

Masterclass

First steps to Colours of Confidence

YES, ik wil deze Masterclass volgen
Kleur, het is er, altijd en overal. Van de diepblauwe lucht tot het groene gras onder je voeten.
Maar heb je je ooit gerealiseerd hoeveel invloed deze kleuren kunnen hebben op jouw leven, jouw emoties, jouw zelfvertrouwen en jouw geluk?


Hoe meer kleuren er in jouw leven aanwezig zijn, hoe meer balans jij zult ervaren. Kleur kan zelfs jouw zelfvertrouwen een boost geven en je helpen je eigenwaarde te zien. Daarnaast kan kleur jou helpen om meer energie, helderheid, rust en plezier te krijgen.

Ervaar de kracht van kleur 

Ben jij klaar om te groeien als persoon, wil je meer plezier in je leven, wil je je zelfvertrouwen vergroten en meer levenslust krijgen? Als je hier 'ja' op antwoordt, dan is deze masterclass precies wat jij nodig hebt.

Yes, ik wil deze Masterclass volgen

Ontdek de Kracht van Kleur

Ik heb een mega leuke en waardevolle masterclass voor jou gemaakt waarin ik je meeneem in de magie van kleur.

In "First Steps to Colours of Confidence" ontdek je hoe jij kleur kunt gebruiken om jouw zelfvertrouwen te versterken, jouw leven kleurrijker te maken en meer plezier te ervaren.

En als extra bonus ontvang je een set affirmaties, speciaal ontworpen om jou te helpen en ondersteunen in je dagelijks leven.

Ben jij klaar om deze kleurrijke reis te beginnen? 

Video Poster Image

Verander de kleuren in je leven en je leven verandert

Ontdek hoe kleur jou kan helpen om meer levenslust en zelfvertrouwen te krijgen.

In deze Masterclass maak je kennis met 10 specifieke kleuren die een enorme impact kunnen hebben in jouw leven.
Je zult ontdekken hoe je deze kleuren kunt inzetten om je dagelijks leven makkelijker en leuker te maken, om meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te krijgen en om meer energie en levenslust te krijgen. 
Met deze krachtige kennis aan jouw zijde, zul je jezelf elke dag sterker en zelfverzekerder voelen.

Maar dat is niet alles!

Naast het opdoen van nieuwe kennis over kleur, ontvang je ook praktische tips die je direct kunt implementeren. Zo kun je na de masterclass gelijk aan de slag met kleur en beginnen aan een positieve transformatie in je leven.

Ontdek - Implementeer - Affirmaties

Ontdek - Implementeer - Affirmaties

Ontdek

Maak kennis met 10 specifieke kleuren die een grote invloed kunnen hebben op jouw zelfvertrouwen. Ontdek hoe je deze kleuren bewust kunt inzetten om je dagelijks leven te verrijken en je zelfvertrouwen een boost te geven. Met deze krachtige kennis voel je jezelf elke dag sterker en zekerder.

Implementeer


Naast dat je heel veel nieuwe dingen leert over kleur, krijg je natuurlijk ook praktische tips waardoor jij het na de Masterclass direct kunt toepassen. Zo kun jij gelijk aan de slag met kleur en beginnen aan een positieve verandering in je leven. 

Affirmaties

30 kleuren affirmaties.
Deze affirmaties geven jou een snelle lift in zelfvertrouwen. Het is een eenvoudige en krachtige tool om jezelf te verbeteren.
Deze 30 kleurgebonden affirmaties krijg je bij de Masterclass cadeau!

Haaaay Elma hier, misschien had je het al in de gaten, maar ik ben gepassioneerd over kleur en hoe het ons leven op talloze manieren kan beïnvloeden. Door jarenlange ervaring en studie heb ik ontdekt hoe kleur ons zelfvertrouwen kan versterken en ons kan helpen om meer balans en plezier in ons leven te ervaren.

Ik ben ervan overtuigd dat kleur een krachtige tool kan zijn voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom heb ik de masterclass "First Steps to Colours of Confidence" gecreëerd. In deze masterclass deel ik mijn uitgebreide kennis en passie voor kleur, en leer ik je hoe je kleur bewust kunt inzetten in je dagelijks leven om je zelfvertrouwen te vergroten en om meer uit het leven te halen.

Mijn doel is om jou de magie van kleur te laten ontdekken en te laten zien hoe het je kan helpen om los te komen van belemmerende overtuigingen en meer plezier in je leven te ervaren. Ik kijk ernaar uit om samen met jou deze kleurrijke reis te beginnen. Laten we samen de kracht van kleur ontdekken en je leven vullen met zelfvertrouwen en vreugde!

Wil jij...

 • Wil jij ontdekken hoe kleur jouw zelfvertrouwen kan boosten?
 • Wil jij leren hoe je kleur bewust kunt inzetten in je dagelijks leven?
 • Wil jij de magie van 10 specifieke kleuren en hun invloed op jou ontdekken?
 • Wil jij praktische tips en tricks krijgen om kleur te gebruiken voor je persoonlijke groei?
 • Wil jij groeien als persoon door middel van kleur?
 • Wil jij een set waardevolle affirmaties ontvangen die je dagelijks kunt gebruiken?
 • Wil jij aan de slag met een kleurrijke en leuke masterclass, samengesteld met passie en liefde?
 • Wil jij de eerste stappen zetten naar een leven vol kleur, zelfvertrouwen en plezier?
Yes, dit wil ik!

Wat kan de Masterclass voor jou betekenen?

✔️ Versterkt zelfvertrouwen: Ontdek hoe kleur je zelfvertrouwen een boost kan geven, waardoor je je sterker en zekerder voelt in je dagelijks leven.

✔️ Praktische toepassing: Krijg hands-on tips en strategieën over hoe je kleur bewust kunt toepassen in verschillende aspecten van je leven.

✔️ Kennis en inzicht: Maak kennis met 10 krachtige kleuren en leer over hun unieke invloed op je emoties en zelfvertrouwen.

✔️ Dagelijkse ondersteuning: Ontvang een set waardevolle affirmaties, een krachtige tool die je elke dag kunt gebruiken om je positieve reis met kleur te ondersteunen.

✔️ Meer Joy: Ervaar hoe kleur kan bijdragen aan meer vreugde en plezier in je leven. Maak van kleur een vaste waarde in je dagelijkse routine en geniet van de positieve veranderingen.

✔️Persoonlijke groei: Door middel van kleur kun je groeien als persoon, waardoor je leven vol zelfvertrouwen en vreugde zal zijn. Zet je eerste stappen op deze kleurrijke reis naar zelfontplooiing en ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Laat kleur jou de weg wijzen 

Wat maakt deze Masterclass zo uniek?

Het is niet zomaar een masterclass. Het is een kans om je eigen kleurrijke reis te beginnen, om te ontdekken hoe kleur jouw leven kan verrijken en jouw zelfvertrouwen kan versterken.

Het is de combinatie van mijn persoonlijke ervaring, de focus op kleur en de praktische toepassing van deze kennis in je dagelijks leven. Daarnaast ontvang je een set waardevolle affirmaties, afgestemd op de juiste kleur, die je elke dag kunt gebruiken om je proces te ondersteunen en je te helpen de kracht van kleur volledig te benutten.

Ik heb deze masterclass met mega veel passie en liefde gemaakt.  Ik wil je niet alleen kennis geven, maar ook inspireren en enthousiasmeren. Mijn doel is dat je na deze masterclass een leven leidt dat rijker, voller en kleurrijker is.

Dit is wat ik nu nodig heb!

First steps to Colours of Confidence

€49,50

 

 • Online Masterclass
 • Praktische tips
 • Affirmatieset

 

Yes! Ik ga ervoor

Investeer in jezelf en kies voor Kleur

 • Kleurrijke Kennis: Duik diep in de wereld van kleur en ontdek kleur jou elke dag kan helpen en ondersteunen
 • Persoonlijke Groei: Leer hoe kleur jou kan helpen om als persoon te groeien en meer vreugde in je leven te brengen.
 • Praktische Tips: Ontvang concrete handvatten om de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen.
 • Bonus Affirmaties: Ontvang een set waardevolle affirmaties die je elke dag kunt gebruiken om je zelfvertrouwen te versterken.
 •  Aanstekelijke Energie: Voel mijn enthousiasme en passie voor kleur. Laat mijn energie je inspireren en motiveren op je kleurrijke reis.

Ben jij klaar om je leven een kleurrijke boost te geven? Doe mee aan de Masterclass "First Steps to Colours of Confidence" en ontdek de magie van kleur!

Klik nu en begin aan een leven vol kleur en zelfvertrouwen!

Kleur is de sleutel tot groei en vooruitgang

In een ontzettend leuk consult heeft Elma voor mij een mooi kleuradvies samengesteld. Als eerste mocht ik mijn eigen intentie formuleren. Samen namen we de intentie even kort door zodat alles duidelijk was. 
 Vervolgens nam Elma onder de loep wat ik wanneer aan kleuren droeg. Nadat ze alles goed in beeld had gebracht kwam het kleuradvies op basis van mijn intentie. Alles wat Elma vertelde was spot on. 
Met open mond van verbazing en veel enthousiasme heb ik zitten luisteren naar de terugkoppeling. Feilloos wist ze mijn krachtpunten te benoemen wat mij een boost aan positieve energie gaf. Ook kreeg ik super heldere informatie over welke kleuren goed zijn om te dragen om mijn intentie kracht bij te zetten en nog meer helderheid te krijgen. 
Het was zo ontzettend leuk, verrassend en gaaf om te doen met Elma! Ze heeft mij allerlei waardevolle inzichten gegeven. Een zeer verhelderend en inspiratievolle sessie ♡

Roos
YES, ik ga er net als Roos ook voor